Η K&G με επικεφαλής τον αρχιτέκτονα Βασίλη Κασιμίδη και συνεργάτες, δραστηριοποιείται από το 1990 στον τομέα των μελετών και κατασκευών, εκθεσιακών χώρων και ειδικών κατασκευών διεθνώς.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Το προσωπικό της K&G παρέχει μία πλήρη γκάμα από υπηρεσίες διαχείρισης και εμπειρίας στο σχεδιασμό περιπτέρων στους εκθεσιακούς χώρους. Περιλαμβάνει έναρξη ιδεών, ανάπτυξη σχεδίου, προδιαγραφές υλικών, εγκατάσταση περιπτέρου και εφαρμογή.

Διατηρούμε μια πλήρη βιβλιοθήκη από σχεδία δεδομένου ότι νέα υλικά ερευνώνται για να εξασφαλίσουμε τα καλύτερα για τους πελάτες μας.

Ένα πλήρες πρόγραμμα μπορεί να περιλάβει τις συνεδριάσεις με το αντίστοιχο τμήμα, που καθορίζει το πεδίο όλου του σχεδιασμού, προκαταρκτικός προϋπολογισμός σχεδίου, αξιολόγηση χώρου, προγραμματισμός εργασιών & σχεδίου, σχέδια επίπλων εκθεσιακά έπιπλα και τελειώνοντας με τις τελικές επιλογές και προδιαγραφές, το τελικό σχέδιο και τη συνεχή παρακολούθηση του όλου προγράμματος.

 

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Στην K&G πιστεύουμε ότι η ιδέα δημιουργείται από ομαδική εργασία, Αρχιτέκτονες, διακοσμητές, τεχνίτες συνεργάζονται αρμονικά με στόχο την εξασφάλιση της αρτιότερης πρότασης.

Για εμάς αρχιτεκτονική σημαίνει διαρκής αφοσίωση στο σχεδιασμό της κάθε λεπτομέρειας.

Σχεδιάζουμε χώρους που είναι καινοτόμοι, διακριτικοί, και προσιτοί. Προσφέρουμε υπηρεσίες σχεδίου για εκθέσεις όπως κανένας άλλος. Εάν αναζητάτε κατεύθυνση και δημιουργική έμπνευση, μπορούμε να σας βοηθήσουμε σε οποιοδήποτε πρόγραμμα, μεγάλο ή μικρό. Οι σύμβουλοι μας είναι ιδιαίτερα επαγγελματικοί και πεπειραμένοι στα προγράμματα έκθεσης αναγκών.

Η εσωτερική μας ομάδα συμβούλων μπορούν μαζί σας με μια ματιά, να βρουν έπιπλα, τα οποία θα εναρμονιστούν με το ύφος σας χρησιμοποιώντας τα λεπτότερα τέρματα, το χρώμα, τα κλασσικά και σύγχρονα έπιπλα, τα σφαιρικά αντικείμενα, το φωτισμό και την τέχνη. Μπορούμε να μετασχηματίσουμε ένα κενό διάστημα της έκθεσης σε ένα υψηλό προδιαγραφών περίπτερο σύμφωνα με τον προϋπολογισμό σας.

Θα ήμαστε ευτυχείς να μοιραστούμε τις ιδέες μας με σας και να σας παρουσιάσουμε τις ιδέες μας. Αναμένουμε με ενδιαφέρον τις προτάσεις σας.

 

ΠΩΣ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ

Στην K&G έχουμε καταρχάς υπομονή. Λαμβάνουμε υπόψη τις λειτουργικές ανάγκες και καούμε τον πελάτη χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν τον προστατεύουμε από λάθος επιλογές.

Οι μελέτες μας έχουν χαρακτήρα. Χρησιμοποιούμε όλες τις παραμέτρους σχεδιασμού για να πετύχουμε μία πρόταση άρτια, λειτουργική, μοναδική αισθητικά και πάνω απ’ όλα υλοποιήσιμη.

Επενδύουμε αρκετά στην καινοτομία. Δημιουργούμε θεωρητικά projects τα οποία σχεδιάζουμε πλήρως, λαμβάνοντας υπ’ όψιν όλες τις εξελίξεις τις τεχνολογίας και τα κοστολογούμε ώστε στην πραγματικότητα να έχουν σταθερές βάσεις.

Ερευνούμε την αγορά και ψάχνουμε διαρκώς για νέα υλικά.

Δίνουμε μεγάλη έμφαση στην ταχύτητα.

Τα projects εκτελούνται με τέτοιο ρυθμό έτσι ώστε να μην πλατειάζουν, δημιουργούνται με βάση την προγενέστερη γνώση και με σαφές concept, έτσι ώστε να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Για την υλοποίηση των projects υπάρχει συντονισμένη ομάδα κατασκευής, παράδοσης & υποστήριξης σε προκαθορισμένους χρόνους.

 

PROJECTS & ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

Η αξιόλογη πορεία της K&G καρποφόρησε και στις ιδέες της ανταποκρίθηκαν με συνεργασία οι παρακάτω Ελληνικές και διεθνείς εταιρείες:
-Alapis
-Vianex
-Bilstein
-Dia
-Kettler
-Dionyssomarble Group
-Lilly
-Nestle Purina
-Novartis

Θα ήταν τιμή μας να επικοινωνήσουμε μαζί σας, για να επεξεργαστούμε και να ικανοποιήσουμε τις απαιτήσεις της εταιρείας σας.

Καλώς ήρθατε !
Στείλτε μέσω της εφαρμογής WhatsApp